Construccions Rebujent S.A.

Especialistes a fer realitat la casa dels teus somnis

0

Equip
Rebujent

0+

Cases construides

0%

Clients satisfets

+0

Reformes

0+

Tasses de cafè amb
clients

Construccions Rebujent S.A

Especialistes a fer realitat la casa dels teus somnis, a Rebujent tenim més de 40 anys d’experiència en el sector de la construcció. Una trajectòria contrastada (enllaç a apartat de testimonis), que ens avala i que hem anat millorant fins a tenir un mètode de treball únic a les comarques gironines. Com a mestres d’obres, també som especialistes acreditats en rehabilitacions i reformes.

A Rebujent vivim el teu somni, ens imaginem junts la teva nova llar des que és un esbós en un paper en blanc fins que et lliurem les claus. Un control absolut del procés constructiu d’una casa que garanteix: claus en mà 10 mesos després de començar les obres i que el pressupost inicial serà el preu final. Sense sobre costos, sense sorpreses.

I tot això ho aconseguim amb un mètode que passa per implantar un calendari d’accions. És a dir, pas a pas, i superant les etapes del procés de construcció sense improvisar. I és que fer-te una casa no és un calvari. A Rebujent ho convertim en un procés divertit.

Per què Rebujent?

Som la millor opció fent cases a mida
Construïm la cosa dels teus somnis
Cases Rebujent són l’equilibri perfecte entre disseny, funcionalitat i preu
T’acompanyem des de l’inici: des que la teva casa encara és un esbós en un paper en blanc, fins a lliurament de les claus
En 10 mesos construïm la teva casa
Mestres d’obres amb més de 40 anys experiència
El pressupost inicial és sempre el preu final
Cases Rebujent són eficients i sostenibles
Assessorament integral de tot el procés constructiu, de l’inici al final, perquè tu només pensis en la casa dels teus somni