Del 5 al 8 de desembre 2015 va tenir lloc al Palau Firal de Girona, la primera fira d’entreteniment i educació familiar “JO DE GRAN VULL SER” i allà hi vam ser il·lusionant a nens i nenes en l’ofici de Constructor. Durant aquests 4 dies els nens i nenes d’entre 3 a 12 anys, han après tot jugant, el valor del treball i dels oficis, amb la possibilitat d’experimentar amb activitats especialment pensades per a ells
La mainada es trobava un estand especialment dissenyat per a ells, on primer s’havien de posar una armilla i un casc per poder començar a dibuixar la casa dels seus somnis.

La caseta consistia en un retallable que havien de pintar i il·lustrar com ells desitgessin, després muntar-la i encolar-la correctament perquè agafés la seva dimensió 3D i, per últim, lligar-la a un globus per endur-se-la cap a casa. L’activitat es completava amb la participació en un sorteig on el guanyador s’enduia 4 entrades a Portaventura.

Els nens estaven acompanyats en tot moment per nosaltres que els anàvem orientant i explicant les diferents coses a tenir en compte en la construcció d’una casa. Per nosaltres ha sigut una experiència molt enriquidora i esperem que als nens i nenes els hagi ajudat a entendre el nostre ofici tot passant una bona estona, moltes gràcies a tots i enhorabona al guanyador!

FORMULARI DE CONTACTE

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  [recaptcha]

  CategoryGeneral
  © 2015 – Minimilks!
  Tornar